Qualification and Performance of Electrical Insulating Compound for Printed Board Assemblies IPC-CC-830 Seminar

Op het moment dat u conforme coatings toepast, conforme coatings specificeert voor de assemblages die u bij uw EMS besteld of als u iets van doen heeft met inkapselingstoepassingen, dan biedt dit seminar u alle informatie die u nodig heeft over de onderwerpen conforme coating en inkapseling. Het Qualification and Performance of Electrical Insulating Compound for Printed Board Assemblies IPC-CC-830 Seminar bestrijkt niet alleen de IPC-CC-830 maar ook IPC-HDBK-830 en IPC-HDBK-850. De IPC-CC-830 is de kwalificatie norm voor conforme coatings. IPC-HDBK-830 is een handboek over conforme coatings en de IPC-HDBK-850 is het handboek voor inkapselingstoepassingen. Beide handboeken bieden diepgaande informatie over deze onderwerpen.

Met deze documenten als basis gaat dit seminar in op onderwerpen als waarom worden elektronische producten gecoat, welke types conforme coating worden er gebruikt en wat zijn hun eigenschappen, hoe moet de coating verwerkt worden etc.. Ondanks dat bovenvermelde documenten de basis vormen voor dit seminar zal er ook geciteerd worden uit andere zoals IPC-A-610 en J-STD-001 met aanvaardbaarheidseisen voor conforme coating en inkapseling. Ook de identificatie, en het verwijderen en vervangen van coatings zoals getoond in IPC-7711/7721 wordt door onze trainer behandeld.

Het Qualification and Performance of Electrical Insulating Compound for Printed Board Assemblies IPC-CC-830 Seminar is geschikt voor de volgende doelgroep:

The Qualification and Performance of Electrical Insulating Compound for Printed Board Assemblies IPC-CC-830 Seminar is bedoeld voor iedereen die van doen heeft met conforme coating in brede zin. De onderwerpen die aan bod komen behandelen alle aspecten van conforme coating en zo is dit het seminar dat u moet volgen, om het even of u werkt voor een OEM of een EMS. De behandelde informatie is van belang als u degene bent die beslist welke conforme coatings u wilt gebruiken, maar evenzo als u conforme coating toepast. En zelfs voor de rework en reparatie afdeling bevat het bruikbare informatie.

Toepassing van het Qualification and Performance of Electrical Insulating Compound for Printed Board Assemblies IPC-CC-830 Seminar.

Als u interesse hebt in conforme coating of inkapselingen omdat uw klanten het op hun producten bestellen of als u deze zelf besteld of als u van doen heeft met coatings op producten waaraan u rework of reparatie handelingen moet verrichten dan moet u de ins- en outs kennen. Dit seminar behandelt deze onderwerpen en problemen.
We hebben informatie verzameld over conforme coating en inkapselingen vanuit diverse normen en andere documenten en alle relevante informatie in dit seminar samengevat. Voor u als deelnemer bespaart u dat de moeite de info zelf te moeten zoeken, aangezien alles wat u dient te weten hier opgenomen is en klaar om verwerkt te worden in slechts enkele uren.

De toegevoegde waarde van het Qualification and Performance of Electrical Insulating Compound for Printed Board Assemblies IPC-CC-830 Seminar.

Dit seminar biedt alles wat u moet weten over conforme coating en inkapselingsmaterialen en applicatietechnieken evenals rework en reparatie onderwerpen in een beknopte, gemakkelijk hanteerbare vorm. In plaats van zelf alle relevante informatie te zoeken in de documenten die over dit onderwerp gaan ontvangt u deze in een complete uitvoering in de vorm van dit seminar en een hand-out als referentie na het seminar.

Een bijkomend voordeel van dit seminar is dat de deelnemers vooraf wordt gevraagd om informatie te verstrekken over de coatings die ze binnen hun bedrijf gebruiken zodat tijdens de training de trainer specifieke informatie met betrekking tot de coatings die ze in hun dagelijkse praktijk gebruiken kan verstrekken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een compleet trainingsprogramma, meer informatie of andere training gerelateerde vragen. Telefonisch op +31-(0)45-5703333, per email support@piektraining.com of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.