Keuzeproces bij het kiezen van uw opleider

Als PIEK weten wij als geen ander dat het moeilijk is voor bedrijven om de juiste keuze te maken voor een opleider die oa. IPC certificeringen aanbiedt. De inkoopafdeling kijkt naar de prijs, de medewerkers op de werkvloer, die gecertificeerd moeten worden, kijken naar de ervaring van het bedrijf en de manager kijkt naar het geheel en houdt ook nog in het achterhoofd dat hij verantwoordelijk is voor zowel de kwaliteit alsook budget.
PIEK met meer dan 55 jaar ervaring heeft aan haar klanten gevraagd, geef nu eens een top vier aan van criteria die jullie belangrijk vinden bij het kiezen van een IPC opleider.

Betrouwbaarheid en service aanbod

Op plaats een staat met stip dat klanten betrouwbaarheid en serviceaanbod het allerbelangrijkste vinden en daarvoor voor PIEK kiezen. De 55 jarige ervaring van PIEK staat voor betrouwbaarheid en het feit dat maatwerk standaard is bij PIEK, garandeert het service aanbod.

Gebruiksvriendelijkheid en comfort

Op de tweede plaats vinden klanten gebruiksvriendelijkheid en comfort belangrijk. Gebruiksvriendelijkheid vertalen klanten als volgt. Bij PIEK kunnen we steeds met de meest moderne hulpmiddelen werken. PIEK beschikt over alle toonaangevende materialen en soldeerapparatuur. Hierdoor kunnen we steeds met de bij ons bekende apparaten werken, en tevens ook nog eens andere modellen testen. Comfort staat voor het feit dat PIEK niet alleen regionale opleidingen aanbiedt, maar ook incompany. De trainers van PIEK komen naar ons toe op een tijdstip dat dit in ons productieproces past. Verder adviseert PIEK ook bij specifieke vraagstellingen tussen u en de klant.

Onafhankelijkheid en internationale ervaring

Op de derde plaats vinden klanten een belangrijke meerwaarde de onafhankelijkheid en internationale ervaring van de trainers. De trainers van PIEK zijn onafhankelijk, hebben jarenlange internationale ervaring en spreken de taal van uw medewerker(s). Bij PIEK blijft u steeds een klant, ook als u vragen achteraf heeft, zullen de consultants van PIEK u graag steeds met raad en daad bijstaan.

Kostprijs

Op de vierde plaats staat de kostprijs. Bij PIEK krijgen we steeds een eerlijke en faire prijs aangeboden. Misschien niet altijd de laagste prijs in de markt, maar wel een prijs die past bij het aanbod en de aftersales welke PIEK aan u levert. Het vergelijken van prijzen van IPC opleidingen is net zo moeilijk als het vergelijken van de prijzen van vliegmaatschappijen. De prijs van een vlucht bij Ryanair lijkt erg goedkoop, maar als je dan alles bij elkaar optelt had je net zo goed met Lufthansa kunnen vliegen, en daarbij een veel betere prijs kwaliteit verhouding gekregen.