Bestellen van en richtlijnen voor printplaten en assemblages Training en Certificering

U krijgt wat u bestelt zou een gezegde kunnen zijn met betrekking tot het bestelproces van printplaten en assemblages. En eigenlijk is dat ook waar, aangezien een printplaatleverancier voor u een printplaat zal maken volgens uw specificaties in de dataset, bijvoorbeeld de Gerber files. En een EMS zal deze assembleren aan de hand van de informatie in de assemblagetekening en de stuklijst. Als u dus kwalitatief hoogwaardige printplaten en assemblages wilt dan moet u ervoor zorgen dat u uw leveranciers ook kwalitatief goede documentatie aanlevert.

Hiervoor moet u dus weten hoe kwalitatief goede documentatie eruit ziet en wat essentiële informatie is. Het is hier waar de bestellen van en richtlijnen voor printplaten en assemblages training en certificering van pas komt. Het levert u alle informatie die u nodig hebt en geeft u een inzicht in printplaat fabricage processen, materialen, documentatie, assemblage processen, elektronische componenten enz. Informatie vanuit diverse IPC normen wordt geciteerd en samengebracht in een uitgebreid pakket.

De Bestellen van en richtlijnen voor printplaten en assemblages Training en Certificering is geschikt voor de volgende doelgroep:

De bestellen van en richtlijnen voor printplaten en assemblages training en certificering hoofddoelgroep zijn mensen die die betrokken zijn bij de aankoop van printplaten en assemblages. We zouden dus hierbij kunnen denken aan personen werkzaam bij OEM’s of EMS’s die verantwoordelijk zijn voor het bestellen van printplaten. Of eindgebruikers die assemblages bestellen bij hun EMS. Maar de geleverde informatie kan ook interessant zijn voor een veel breder publiek zoals designers, procesingenieurs en dergelijke.

Toepassing van de Bestellen van en richtlijnen voor printplaten en assemblages Training en Certificering.

Opdat u de printplaten en/of assemblages krijgt die u nodig hebt is het belangrijk om als team samen te werken met printplaat leverancier en EMS. Het productieproces van elektronisch product is als een ketting, beginnend bij het ontwerp en eindigend bij de inbouw in de behuizing (box-built). En zoals u weet is een ketting maar zo sterk als zijn zwakste schakel. Zorg ervoor dat u niet die zwakste schakel bent!

Profiteer van de uitgebreide, up-to-date informatie en ervaring van onze trainers. Profiteer van de uitgebreide informatie in deze training. Thema’s die besproken worden zijn bijvoorbeeld DFX of Design for Excellence. In deze training wordt er ook aandacht geschonken aan de IPC Validation services, een service aangeboden door IPC om OEM of EMS, of leveranciers te kwalificeren.

De meerwaarde van de Bestellen van en richtlijnen voor printplaten en assemblages Training en Certificering.

Met de informatie van deze bestellen van en richtlijnen voor printplaten en assemblages training “in uw zak” bent u in staat om vele problemen met de printplaten en assemblages die u besteld te vermijden. Als de informatie in deze training consequent gebruikt wordt bij de inkoop van printplaten en assemblages kunt u stellen dat inkoop van producten een strategie is geworden. Een strategie waarbij alle betrokken afdelingen samen werken als een team.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een compleet trainingsprogramma, meer informatie of andere training gerelateerde vragen. Telefonisch op +31-(0)45-5703333, per email support@piektraining.com of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.