IPC J-STD-001 Space Addon Training en certificering

IPC J-STD-001 space addon training

Er is door IPC een aanvulling uitgegeven voor de IPC J-STD-001 standaard, dit is het zogenaamde Space Addendum, ook wel IPC J-STD-001GS genoemd. Omdat de elektronica toepassingen in de ruimtevaart wereld zo specifiek afwijkend van de standaard gebruikte elektronica zijn, is het addendum ontwikkeld.

Dit document is ontwikkeld door o.a. mensen van NASA dus er is behoorlijk wat vakkennis in verwerkt. Tijdens deze IPC J-STD-001 space addon training wordt veel vakkennis overgebracht over wat de specifieke eisen zijn met betrekking tot elektronica voor ruimtevaarttoepassingen.

Afwijkende toepassingen van de standaard IPC J-STD-001 en een aantal zaken die alleen maar voor deze ruimtevaarttoepassingen van toepassing zijn.

PB Assemblage

De IPC J-STD-001 Space Addon Training en certificering is geschikt voor de volgende doelgroep:

Deze Space add-on module is belangrijk voor iedereen die te maken krijgt met soldeerverbindingen binnen de ruimtevaartindustrie. Of het nu gaat om het opzetten van processen of het inspecteren van dit soort elektronica gaat, deze module is voor deze mensen bedoeld. Mensen die deze module willen volgen moeten wel al gecertificeerd zijn voor IPC J-STD-001 en daarna kunnen ze deze module toevoegen aan hun certificaat.

PIEK Training Group
IPC Training Group

De IPC J-STD-001 Space Addon Training en certificering is voor medewerkers van verschillende bedrijven interessant.

De doelgroep voor deze training is redelijk specifiek. Het is een Space addon en het zijn met name de bedrijven die elektronica produceren voor gebruik binnen de ruimtevaarttechnologie die hun medewerkers in deze extra module laten certificeren.

PIEK: Your knowledge provider for the electronics industry

PB Assemblage

Toepassing van De IPC J-STD-001 Space Addon Training en certificering in bedrijven.

Als je deze module met succes hebt afgerond, heb je geleerd wat de specifieke eisen zijn met betrekking tot elektronica die gebruikt wordt binnen de ruimtevaarttoepassingen.

Je hebt geleerd waar de criteria afwijken van de IPC J-STD-001 criteria. Je hebt geleerd wat de specifieke eisen zijn van de elektronica geproduceerd voor de toepassingen binnen de ruimtevaarttechnologie.

IPC J-STD-001 space addon training
Meerwarde IPC J-STD-001 space addon training

De meerwaarde van de IPC J-STD-001 Space Addon Training en certificering.

De meerwaarde van deze training is dat mensen op het moment dat ze elektronica moeten inspecteren die gebruikt gaat worden binnen de ruimtevaart, ze trefzeker beslissingen kunnen nemen of de elektronica voldoet aan de eisen die daarvoor geldig zijn.

Dat betekent ook dat mensen minder fouten zullen maken bij het maken van deze beslissingen omdat ze de nodige kennis van de specifieke eisen van ruimtevaarttoepassingen hebben.

Aankomende regionale IPC J-STD-001 Space Addon trainingen

StartdatumTrainingTaalPlaats

Meer Informatie:

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een compleet trainingsprogramma, meer informatie of andere training gerelateerde vragen. Telefonisch op +31-(0)45-5703333, per email support@piektraining.com of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.