IPC Work Session Training en Certificering

Meer en meer moeten we ons richten naar regels en verordeningen. REACH, RoHS, DFX zijn slechts enkele afkortingen, maar weet u wat ze betekenen? En nog belangrijker, weet u wat de impact is voor uw producten, uw onderneming, u?

In veel gevallen wordt er naar IPC documenten zoals IPC-A-600 en IPC-A-610 verwezen in inkoopdocumenten. Bent u zich ervan bewust wat dit voor uw ontwerpen kan betekenen? Weet u wat het IPC-2615 Printed Board Dimensions and Tolerances document betekent voor uw producten?

Onderwerpen in deze training hebben namen zoals performance classes (prestatieklassen), producibility levels (produceerbaarheidsniveaus), thermal management (thermisch beheer), traceability (traceerbaarheid0, cost drivers (kostenbepalers), design considerations (design overwegingen), design for reliability (design voor betrouwbaarheid), AQL, HAST testen etc.. In deze compacte training worden deze uitgelegd voor uw gemak en geringe investeringen in tijd. U verblijft een dag in de klas en u gaat weg met een schat aan informatie. Het kost u niet veel tijd maar levert u uitleg over belangrijke hedendaagse onderwerpen en thema’s.

De IPC Work Session Training en Certificering is geschikt voor de volgende doelgroep:

Ontwerpt u printplaten? Bent u actief in de printplaat fabricage of het assemblageproces? Word u geconfronteerd met milieu thema’s zoals RohS en REACH? U moet IPC documenten gebruiken maar u weer er niet echt het fijne van? Dan kan deze IPC Work Session training wat voor u zijn. Het is zeer geschikt voor iemand die de basis informatie over deze onderwerpen nodig heeft en dat in een kort tijdsbestek.

Toepassing van de IPC Work Session Training en Certificering.

De IPC Work Session training is zeer geschikt voor designers die veel informatie willen over hedendaagse onderwerpen en thema’s met betrekking tot hun job, maar geen dagen in een leslokaal willen doorbrengen. Deze training helpt in het verkrijgen van informatie over onderwerpen van deze tijd. U heft misschien jaren design ervaring, maar er is veel veranderd met betrekking tot wetgevingen, bijvoorbeeld de RoHS en REACH richtlijnen, componenten, aanvaardbaarheidseisen en andere thema’s. Deze training brengt u naar de frontlinie van de informatie.

De toegevoegde waarde van de IPC Work Session Training en Certificering.

De IPC Work Session training is een ééndaagse sessie die u basis informatie over een verscheidenheid aan onderwerpen die interessant zijn voor een designer. Het is uniek in zijn soort doordat het informatie bevat over een verscheidenheid aan onderwerpen, maar nog steeds gericht is op wat u moet weten voor een beter begrip van de hedendaagse wetgeving en ontwerpregels. Omdat het de informatie in een geconcentreerde vorm bevat brengt u zo weinig tijd in een leslokaal door als mogelijk maar bent wel goed geïnformeerd.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een compleet trainingsprogramma, meer informatie of andere training gerelateerde vragen. Telefonisch op +31-(0)45-5703333, per email support@piektraining.com of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.