Printed Board Fabrication Techniques, Inspection and Reliability training en certificering

U heeft altijd gedacht dat er geen training over de processen van de printplaat fabricage commercieel beschikbaar is? Wij hebben er een en deze heet Printed Board Fabrication Techniques, Inspection and Reliability Training. En het gaat niet alleen in op de fabricage processen maar behandeld ook inspectie criteria uit de IPC-A-600, IPC-6012 en IPC-6013.

Een kort overzicht van enkele onderwerpen in deze training; types printplaten (star, flexibel, star-flex), basismaterialen, finishers, soldeermasker (kwalificatie issues in overeenstemming met IPC-SM-840), fabricage processen, via’s en microvia’s, printplaat defecten, designeisen, aanvaardbaarheidseisen.

Documenten die in deze training aangehaald worden zijn; IPC-A-600, IPC-6012, IPC-6013, IPC-SM-840, IPC-2221, IPC-2222, IPC-2223, IPC-2226, IPC-7351.

Enkele hoogtepunten van deze training. Een uitgebreid overzicht van de diverse finishers wordt gepresenteerd, compleet met eigenschappen, voordelen, nadelen enz.. Ook bevat het een compleet overzicht van basis materialen compleet met eigenschappen, voordelen en nadelen. Het kwalificatieproces van soldeermasker zoals dit beschreven staat in IPC-SM-840 wordt uitgelegd. En u kunt nog veel, veel meer in deze training vinden.

De Printed Board Fabrication Techniques, Inspection and Reliability training en certificering is geschikt voor de volgende doelgroep:

Als u net begonnen bent met werken in de printplaat fabricage dan is dit de training voor u. Werkt u daar al maar wilt u uw kennis opfrissen? Dan is dit ook iets voor u. Bent u een designer en wilt u meer weten over de processen en materialen bij de printplaat fabricage? Wilt u meer weten over de inspectie criteria voor printplaten? Wilt u uw kennis van printplaat technieken, materialen, inspectie criteria verbeteren zodat u uw printplaatleverancier beter begrijpt? Deze training is er voor iedereen die interesse heeft printplaatprocessens, de gebruikte materialen, inspectie enz. te kennen en begrijpen.

Toepassing van de Printed Board Fabrication Techniques, Inspection and Reliability training en certificering.

De toepassing van deze training is zeer breed omdat het op alle aspecten van de printplaat fabricage ingaat. Als u ook maar iets van doen hebt met of op de een of andere manier verbonden bent aan de printplaatfabricage of werkt met printplaten, hetzij als designer of als assembleur dan zult u in deze training veel leren. Duidelijk is dat als u werkzaam bent bij een printplaat fabrikant deze training min of meer een “verplichte” training is, om het even of een “nieuwkomertje” bent of al wat ervaring hebt.

De meerwaarde van de Printed Board Fabrication Techniques, Inspection and Reliability training en certificering.

Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat er geen vergelijkbare training op de markt beschikbaar is als het aankomt op printplaat fabricage processen. En dus is de toegevoegde waarde van deze specifieke training dat het de enige is die zoveel informatie biedt. Als u niet heeft deelgenomen heeft u het gemist. Punt uit.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een compleet trainingsprogramma, meer informatie of andere training gerelateerde vragen. Telefonisch op +31-(0)45-5703333, per email support@piektraining.com of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.