eLearning ESD Operator

In de training eLearning ESD Operator, leren uw medewerkers alles wat ze moeten weten om ESD veilig te kunnen werken. Deze eLearning training is dan ook bestemd voor iedereen die in aanraking komt met elektronische componenten en/of geassembleerde printed circuit boards (PBA’s). Deze E-Learning ESD Operator training is uitermate geschikt voor zowel nieuwe medewerkers die weinig of geen ervaring hebben op de productievloer als ook voor bestaande medewerkers met ervaring. De eLearning ESD Operator training kan zowel vanaf uw bedrijf als ook vanaf thuis gevolgd worden, de keuze is helemaal aan u.

elearning certificaat

ESD staat voor Electro Static Discharge (Elektro Statische Ontlading)

Hoe gaat zo een eLearning ESD Operator training in zijn werk?

Voor u als ESD coördinator / Productieleider / HR / Kwaliteit verantwoordelijke:
U bestelt een x aantal licenties en ontvangt van PIEK vervolgens hetzelfde aantal gebruikersnamen en wachtwoorden. Uw medewerkers kunnen hierna aan de slag.

Voor uw medewerkers:

  • Uw medewerker ontvangt een internetadres, gebruikersnaam en wachtwoord waarmee hij/zij kan inloggen in het E-Learning portaal van PIEK. Uw medewerker is automatisch aan de juiste training gekoppeld.
  • Uw medewerker dient zijn profiel te updaten met Voornaam, Achternaam, Bedrijfsnaam en email adres. Voornaam, Achternaam en Bedrijfsnaam zijn de gegevens die later op het certificaat worden weergegeven. Het email adres is voor toezending van het PIEK-Persoonscertificaat.
  • Uw medewerker kan starten met de training. De training wordt afgewisseld met uitleg in de vorm van video instructie gevolgd door vragen waarmee de medewerker kan controleren of deze de lesstof begrepen heeft.
  • Uw medewerker start het examen.
  • Is de medewerker geslaagd, ontvangt hij/zij het PIEK-Persoonscertificaat.
  • Is de medewerker niet geslaagd, kan hij terug naar de lesstof en uiteindelijk nogmaals aan het examen deelnemen.

Studeren in uw eigen tempo.

eLearning is een studie waarbij de deelnemer, in zijn eigen tempo en op het moment wat het beste bij hem/haar/bedrijf past de lesstof volgt.
De deelnemer volgt de E-Learning training online via zijn eigen persoonlijke account. De lesstof is dusdanig ontwikkeld m.b.v. diverse trainingsvormen zoals illustraties, video’s en oefeningen. De deelnemer volgt na ieder onderwerp enkele vragen, of de deelnemer de behandelde lesstof beheerst voordat de deelnemer, kan deelnemen aan het volgende lesstof-onderwerp. Beheerst de deelnemer de lesstof onvoldoende dan wordt deze lesstof nogmaals opnieuw uitgelegd. Zo doorloopt de deelnemer stap voor stap de volledige lesstof naar het eindexamen. Door de toegepaste methodieken en professionele aanpak worden hoge slagingspercentages gegarandeerd.

PIEK: Your knowledge provider for the electronics industry

Opleidingsdoel

Het doel van de E-Learning online training is, de deelnemers inzicht te geven in de maatregelen voor het beschermen van elektronische componenten en geassembleerde printed circuit boards tegen de beschadiging van Electro Statische Ontlading (ESD). Dit met betrekking tot het hanteren, werkplek (EPA), gereedschappen, verpakking, opslag en transport. Dit volgens de IEC 61340-5-1, IEC 61340-5-2, IEC 61340-5-3 en ESD 20.20 normen.

Deelnemers
Deze E-Learning online training is bestemd voor iedereen die in aanraking komt met (gevoelige) elektronische componenten en/of geassembleerde printed circuit boards (PBA’s).

eLearning offerte aanvraag formulier

Vul onderstaande formulier in om vrijblijvend een prijsopgave inclusief trainingsprogramma te ontvangen.

  • Voor hoeveel deelnemers / gebruikers vraagt u deze prijsopgave aan?
  • In welke taal wenst u uw deelnemers te laten deelnemen?