Onze bedrijfsnaam is gewijzigd. Ik wil de naam wijzigen in “update mijn profiel”, maar dit is niet mogelijk. Wat kan ik nu doen?

Als u de naam in uw profiel niet kunt wijzigen, kunt u een helpdeskticket naar IPC sturen. Kies "Certification Help Desk", log in met uw inloggegevens en kies "Profile Update/Company Update". IPC zal uw bedrijfsnaam veranderen.

De student heeft zijn examen afgemaakt maar het certificaat is niet beschikbaar … wat is er mis?

Heeft de student zijn profiel geüpgraded? Als de student zijn/haar profiel niet heeft bijgewerkt, krijgt hij zijn/haar certificaat niet. (Studenten moeten hun profiel bijwerken in de IPC Certification Portal).

Sommige van onze medewerkers zijn gecertificeerd als IPC-A-610 CIS. Kunnen we op onze website en in onze brochures vermelden dat wij een IPC gecertificeerd bedrijf zijn?

Nee, IPC-A-600 CIS certificeringen zijn gepersonaliseerde certificeringen. Er is echter een apart certificeringstraject op bedrijfsniveau, de zogenoemde IPC Validatie Service. Neem contact op met PIEK om meer details hierover te ervaren.

Ik heb een fout ontdekt in een van de IPC standaards die we binnen onze organisatie gebruiken. Op welke manier kan ik deze aan IPC melden?

Op de achterkant van ieder IPC document vindt u een “standard improvement form”. Vul dit in en stuur dit dan naar IPC. Let op, het kan zijn dat u een ouder IPC document heeft en dat daar niet het juiste [...]