Organisatie van een regionale IPC praktijk training

Persoonsgegevens deelnemers:

  • Volledige naam (voornaam en achternaam) van de deelnemer
  • E-mailadres; Iedere deelnemer aan een IPC-examen, dient vooraf door onze trainers online geregistreerd te worden in het IPC Certification Portal. Hierbij dient door onze trainer ook voor iedere deelnemer een eigen e-mailadres (bedrijfse-mail of privé) ingevoerd te worden in de CQI database bij IPC. Het IPC CQI systeem laat elk e-mailadres slechts eenmalig toe en algemene e-mailadressen zoals info@bedrijf.com zijn niet mogelijk. Zonder e-mailadres is registratie bij IPC NIET mogelijk
  • Toegang tot e-mailadres; Op het moment dat een deelnemer voor een training geregistreerd wordt ontvangt deze onmiddellijk op het opgegeven e-mailadres een bericht van IPC met zijn persoonlijke inloggegevens voor het examen. Dit kan dus al enkele dagen voor het examen zijn. Inloggen kan echter enkel en alleen tijdens het examen na activatie door onze trainer.
  • Belangrijk; Let op! De ontvangen gegevens van IPC dient de deelnemer tijdens het examen voortdurend ter beschikking te hebben. Ofwel door directe toegang tot zijn e-mailadres in het leslokaal of doordat het van IPC ontvangen bericht geprint wordt meegebracht. Zonder deze gegevens is deelname aan het examen NIET mogelijk.
  • Elke deelnemer dient zich te legitimeren, hiervoor is een geldig legitimatiedocument (Paspoort, Nederlandse Identiteitskaart, ID-kaart, paspoort uit EER-land of Nederlandstalig vreemdelingendocument) vereist.
  • PIEK privacy toestemmingsformulier: Wij benodigen specifieke privacy toestemmingen voor het leveren van onze diensten en producten aan u en indien van toepassing uw werkgever. Het formulier: Privacy Toestemmingsformulier Online

Hotel, Vliegveld & Touristische informatie:

Elke deelnemer die een training in Heerlen volgt, dient zijn eigen hotel / reis te boeken. Als u hulp nodig heeft, staan wij graag tot uw beschikking.

Kijkt u hier voor hotel suggesties: Hotel informatie

Kijkt u hier voor informatie over vliegvelden & onze touristische informatie: Touristische informatie