Organisatie van een regionale IPC praktijk training

Persoonsgegevens deelnemers:

  • Volledige naam (voornaam en achternaam) van de deelnemer
  • E-mailadres; Iedere deelnemer aan een IPC-examen, dient vooraf door onze trainers online geregistreerd te worden in het IPC Certification Portal. Hierbij dient door onze trainer ook voor iedere deelnemer een eigen e-mailadres (bedrijfse-mail of privé) ingevoerd te worden in de CQI database bij IPC. Het IPC CQI systeem laat elk e-mailadres slechts eenmalig toe en algemene e-mailadressen zoals info@bedrijf.com zijn niet mogelijk. Zonder e-mailadres is registratie bij IPC NIET mogelijk
  • Toegang tot e-mailadres; Op het moment dat een deelnemer voor een training geregistreerd wordt ontvangt deze onmiddellijk op het opgegeven e-mailadres een bericht van IPC met zijn persoonlijke inloggegevens voor het examen. Inloggen kan echter enkel en alleen tijdens het examen na activatie door onze trainer.
  • Belangrijk; Let op! De ontvangen gegevens van IPC dient de deelnemer tijdens het examen voortdurend ter beschikking te hebben. Zonder deze gegevens is deelname aan het examen NIET mogelijk.
  • Elke deelnemer dient zich te legitimeren, hiervoor is een geldig legitimatiedocument (Paspoort, Nederlandse Identiteitskaart, ID-kaart, paspoort uit EER-land of Nederlandstalig vreemdelingendocument) vereist.
  • PIEK privacy toestemmingsformulier: Wij benodigen specifieke privacy toestemmingen voor het leveren van onze diensten en producten aan u en indien van toepassing uw werkgever. Het formulier: Privacy Toestemmingsformulier Online

Hotel, Vliegveld & Touristische informatie:

Elke deelnemer die een training in Heerlen volgt, dient zijn eigen hotel / reis te boeken. Als u hulp nodig heeft, staan wij graag tot uw beschikking.

Kijkt u hier voor hotel suggesties: Hotel informatie

Kijkt u hier voor informatie over vliegvelden & onze touristische informatie: Touristische informatie