We beleven roerige tijden die ongetwijfeld de geschiedenisboeken in gaan. De COVID-19-pandemie kan gevolgen hebben voor de gezondheid van de mensen waar we om geven, de bedrijven waar we op vertrouwen, de stabiliteit van de wereldeconomie en ons dagelijks leven. Wij wensen u en uw familie dan ook gezondheid en veel sterkte toe in deze periode.

Hoe ziet de situatie bij PIEK er momenteel uit?

Alle trainers zijn tijdig, veilig en gezond teruggekeerd naar hun thuisbasis. Fysieke trainingen zijn uiteraard niet mogelijk op dit moment, daarom werken alle trainers van huis uit. Ze werken o.a. aan het optimaliseren van presentaties, trainingsmaterialen en aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling over onderwerpen welke heel actueel zijn in de elektronica producerende industrie. Dit zodat we weer met deze nieuw vergaarde kennis onze werkzaamheden kunnen hervatten op het moment dat de situatie er weer naar is.
Ons kantoor is bemand door een minimale bezetting van drie personen t.b.v. coördinatie, it, administratie en klantcontact. Verder is het kantoor gesloten voor alle andere medewerkers, stagiaires en externe partijen. Een aantal keren per week vindt een online video meeting plaats met het volledige PIEK-Team onder leiding van de heren Rob en Ben Walls.

Zorgen om uw certificering en / of (geplande) training?

Maakt u zich zorgen over het verlopen van uw certificaat? Zowel voor IPC als PIEK certificaten zijn er (tijdelijk) verlengingen mogelijk. Er zijn diverse procedures afhankelijk van het soort certificering, neem hiervoor contact op via email extension@piektraining.com of via WhatsApp +31638010788.

Maakt u zich zorgen over uw geplande of nog te plannen training(en).

Bespreek deze met ons zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Neem in dit geval contact op via telefoon +31455703333, via email support@piektraining.com of via WhatsApp +31638010788.

Online training

Voor sommige IPC en PIEK trainingen komt op korte termijn een remote training-oplossing beschikbaar in de periode van overheidsmaatregelen. We laten u weten wanneer we kunnen starten met deze online training- en certificerings-oplossingen.

Uw PIEK-Team