In 1965 hebben de ouders van de twee huidige directeuren Jo en Liesbeth Walls, PIEK International Education Center opgericht.
Jo Walls kwam uit de elektrotechnische hoek en had al vroeg in de gaten dat verdere opleidingen in de elektronica zeer gevraagd waren. Zijn echtgenote Liesbeth was verantwoordelijk voor de back office en het personeel.

Zodra Ben en Rob de nodige ervaring hadden opgedaan, zijn zij deel gaan uitmaken van het directieteam en nadat de ouders de zaak aan hen hebben overgedaan hebben zij het familiebedrijf voortgezet en uitgebouwd dat in mondiaal opleidingsinstituut voor de elektronische verbindingsindustrie.

In 2020 bestaat PIEK dan ook 55 jaar. Een familiebedrijf dat kwaliteit, transparantie en hart voor de klanten centraal stelt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van zelfsprekend. Dit komt onder andere tevoorschijn door het aantal stagiaires dat jaarlijks stage loopt bij PIEK. PIEK vindt het erg belangrijk dat jonge mensen zich voor de elektronische verbindingsindustrie interesseren en werkt daar graag aan mee.

PIEK heeft in de afgelopen 55 jaar een mooie groei mogen doormaken. Klanten blijven zeer lang klant en worden meer als partners gezien dan als klant. Dit is ook het onderscheidende vermogen van PIEK. De kwaliteit van de trainers is een ander onderscheidend vermogen van PIEK. Alle trainers opereren op Master niveau (MIT) en hebben jarenlange ervaring in de branche. Klanten geven PIEK dan ook niet voor niets een 9,8 als cijfer bij het jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek.

PIEK zal het 55 jarig bestaan niet stil voorbij laten gaan. Voor vaste en nieuwe klanten hebben wij een mooie verassing in 2020. In de maanden januari t/m maart 2020 ontvangt iedere vaste en nieuwe klant een korting op de basiskosten van 15%. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor deze mooie actie, meldt dan bij de boeking “actie 55 jaar PIEK”.

U bent klant van PIEK omdat u overtuigd bent van de kwaliteit die het PIEK-team u levert en dat tegen een eerlijke en concurrerende prijs. 2020 wordt een mooi jaar voor u en voor PIEK. Laat u in 2020 verrassen door PIEK.

*Voorwaarden:
Boeking vindt plaats in de periode 1-1-2020 en 01-04-2020
Planning op datum van aanvraag