Door IPC wordt regelmatig onderzoek uitgevoerd onder bedrijven in de elektronische verbindingsindustrie. Een van deze onderzoeken had betrekking op het waarom het belangrijk is om medewerkers deel te laten nemen aan IPC trainingen en certificeringen.

Het onderzoek vond plaats onder bedrijven die staan in de Fortune 500, Global 500 en de S&P 500 electronic industries.

In totaliteit hebben 87 organisaties aan het onderzoek deelgenomen van deze toonaangevende bedrijven binnen de elektronische verbindingsindustrie. De drie belangrijkste resultaten willen wij graag met u delen en zullen beslist herkenbaar voor u zijn.

Als eerste gaf ruim 57% van de respondenten aan dat het gebrek aan kennis c.q het niet up-to-date zijn van de aanwezige kennis de reden was om medewerkers deel te laten nemen aan een training en certificering.

Als tweede reden gaf 46 % van de respondenten aan dat het hebben van een IPC certificering een eis is die gesteld werd door de afnemers van hun producten.

Als derde reden gaf 40% van de respondenten aan dat een IPC certificering het grote verschil maakt tussen een goede en een defecte printplaat.

Kortom drie belangrijke redenen om te kiezen voor een IPC certificering van de medewerkers. En als de keuze wordt gemaakt voor de betreffende IPC certificeringen, kies dan meteen voor hét trainingsinstituut voor de elektronische verbindingsindustrie. PIEK, met ruim 50 jaar ervaring, is geautoriseerd voor alle IPC certificeringen en zorgt er graag voor dat de kennis van uw medewerkers steeds up-to-date is en dat u hierdoor uw concurrentie voorsprong kunt houden.