Door IPC wordt regelmatig onderzoek uitgevoerd onder bedrijven in de elektronische verbindingsindustrie. Onderzoek onder ruim 549 bedrijven uit de technische verbindingsindustrie laat op basis van een aantal vragen de onderstaande antwoorden zien.

98% van het MKB uit de technische verbindingsindustrie gaf aan dat, omdat hun medewerkers een of meerdere IPC trainingen en certificeringen hebben gevolgd, zijn ze beter in staat om de IPC standaards te begrijpen en te vertalen naar de dagelijkse praktijk.
Hierdoor is de kwaliteit van ons productieproces verbeterd en hebben we een grotere klanttevredenheid.

97% Van deze doelgroep gaf tevens aan dat, doordat de medewerkers een IPC training en certificering hadden gevolgd, de kwaliteit van de geleverde producten hoger was, met als gevolg dat er meer opdrachten kwamen.

78% van de bedrijven uit de elektronische verbindingsindustrie gaf aan dat de kwaliteit van het personeel omhoog is gegaan sinds de medewerkers een IPC training en certificering hadden gevolgd.

Samenvattend kan geconcludeerd worden dat er alleen maar winnaars zijn als medewerkers een IPC training en certificering volgen. De klant krijgt een beter product, de medewerker is beter in zijn werk, het bedrijf heeft betere medewerkers, levert betere producten en krijgt meer opdrachten.

Bij PIEK kunt u terecht voor alle IPC trainingen en certificeringen. De ruim 50 jarige ervaring van PIEK binnen de elektronische verbindingsindustrie staat garant voor kwaliteit!