JBC, een onderneming die al ruim 90 jaar producent is van soldeerapparatuur en beschikt over een wereldwijd netwerk is een belangrijke speler in het veld van de technische verbindingsindustrie. JBC biedt niet alleen een totaaloplossing aan voor de soldeervraagstukken van klanten. Klanten komen ook naar JBC voor haar innovatieve producten. Bij JBC kan een klant uit de technische verbindingsindustrie terecht voor een range aan soldeerapparatuur. Ook voor apparaten die op lage temperaturen kunnen solderen. De apparatuur van JBC beschikt over een zeer geavanceerd warmte systeem. Hierdoor wordt de soldeerpunt zeer snel warm en daarbij gaat hij ook nog eens vijf keer langer mee dan bij vergelijkbare producten.

Ook beschikt JBC over ruim 400 cartridges. Hierdoor kunnen klanten steeds kiezen voor maatwerk. Ook denkt de afdeling productontwikkeling van JBC steeds aan de eindgebruiker en is alle apparatuur steeds state-of-the-art als het gaat om ergonomische vormgeving. Hierdoor stijgt ook nog eens de productiviteit van de gebruiker. Verder is er een uitstekende interface tussen de apparatuur van JBC en de computer van de klant.

Maar JBC is meer en doet meer. Regelmatig zorgt JBC ervoor dat het onderwijs ook mee kan profiteren van haar producten. Zo heeft JBC recentelijk, via PIEK, een aantal van haar soldeerstations gesponsord aan het Vista college in Heerlen. Dit opleidingsinstituut is daar zeer blij mee. Met name ook omdat het in deze tijd niet meer vanzelfsprekend is dat bedrijven aan opleidingen apparatuur cadeau doen.

Wilt u meer weten over de producten van JBC, klink dan op deze link.