Maatwerk is bij PIEK standaard. Voor PIEK is dit een strategische keuze om de wensen en behoeften van de klant centraal te stellen. Daarom komt PIEK ook steeds tegenmoet aan de wensen van de klanten die ervoor kiezen om een IPC of een PIEK certificering binnen het eigen bedrijf te laten plaatsvinden.

De keuze wordt niet alleen maar om bedrijfseconomische redenen gemaakt. Bedrijven kiezen ervoor om de trainers van PIEK naar het eigen bedrijf te laten komen omdat dan veel beter kan worden ingespeeld op de thema’s die binnen het bedrijf spelen.

Het maatwerkproces ziet er als volgt uit:
• Intakegesprek(ken) door het in kaart brengen van de opleidingsbehoeftes van de opdrachtgever.
• Rondleiding door de betreffende productieafdeling.
• Ontwikkeling van een maatwerk opleidingsconcept.

PIEK redeneert: uw succes is ook ons succes!

Dit maatwerkprogramma kan bestaan uit een of meerdere IPC trainingen of uit een of meerdere PIEK trainingen, of een combinatie van beiden. Klanten weten steeds beter de weg te vinden in het aanbod dat PIEK te bieden heeft. En samen met de consultant van PIEK wordt dan een maatwerkprogramma voor de organisatie samengesteld.

Een verder voordeel voor de organisatie om voor een incompany training te kiezen is dat de organisatie zelf kan bepalen wanneer de training plaats zal vinden. Hierdoor is de afwezigheid van de medewerkers, omdat ze een opleiding gaan volgen, minimaal. En het bedrijf kan hierin optimaal sturen. In periodes dat het rustiger is, kunnen de trainers van PIEK komen, en de medewerkers opleiden en hierdoor ervoor zorgen dat ze optimaal toegerust zijn voor de werkzaamheden waar ze verantwoordelijk voor zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die PIEK u kan bieden om een of meerdere IPC certificeringen of PIEK trainingen binnen uw eigen vier muren te laten plaatsvinden? Neem dan contact op met Wendy Wings van onze afdeling customer care. Zij is te bereiken via telefoonnummer + 31 45 570 33 33. Of stuur haar een mail via support@piektraining.com.