Lees hier deel 1

De voordelen van uitbesteden aan PIEK
Bij het uitbesteden van deze taken aan PIEK I.E.C. levert u dit al snel een besparing op van duizenden euro’s. Bovendien wordt tijd en dus geld bespaart, omdat uw CIT medewerker zich bezig kan houden met de hoofdtaken.

De voordelen op een rij:
• Kostenbesparing doordat uw eigen Certified IPC Trainer (CIT) zich kan concentreren op zijn belangrijke taken in de kwaliteitscontrole, kwaliteitsbewaking en motivatie van zijn personeel
• Gegarandeerde resultaten en efficiëntie doordat IPC training plaatsvindt door professionele trainers
• Uw medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen
• Doordat procesoptimalisatie met grotere regelmaat kan plaatsvinden, levert dit een concurrentievoordeel op
• PIEK trainers trainen wereldwijd en hebben daardoor internationale ervaring.
• PIEK trainers certificeren gemiddeld ongeveer 500 personen per jaar.
• PIEK trainers hebben minimaal 15 jaar ervaring met het verzorgen van PIEK/IPC certificeringen.
• PIEK trainers beschikken over de beste leermiddelen zoals presentaties, films en beeldmateriaal.

De bovengenoemde voordelen maken het wel zeer aantrekkelijk om de training door een PIEK trainer te laten verzorgen. Daarnaast zijn er echter ook nog een aantal voordelen te noemen die minstens zo belangrijk zijn bij uw afweging om te kiezen voor een PIEK-trainer i.p.v. een eigen trainer.

De unieke kostenstructuur van PIEK
Toegang tot de kostenstructuur van PIEK maakt het mogelijk aanzienlijk te kunnen besparen op de kosten van trainingsontwikkeling en -uitvoering. Tevens worden door het uitbesteden alle kosten (dus ook ‘verborgen’ kosten) zichtbaar gemaakt en dus voorspelbaar. Dit vergemakkelijkt natuurlijk ook het budgetteren.

“Vreemde ogen dwingen”
…luidt een bekend spreekwoord en dit principe is zeker ook aan de orde bij een training. Er wordt serieuzer geluisterd, deelnemers nemen sneller nieuwe technieken aan, doen beter hun best, en komen hun beloftes beter na.

Rijk aan kennis
Een ander belangrijk punt is dat PIEK-trainers bij zoveel verschillende internationale bedrijven trainen dat ze een enorme ervaring en deskundigheid en materialenkennis inbrengen tijdens de trainingen. Hierdoor beschikken ze over parate kennis om elke vraag adequaat te kunnen beantwoorden. Het niveau van de PIEK trainers is kwalitatief beter.

Verhoog snelheid en verbeter service
Uitbesteden geeft een concurrentievoordeel wat betreft doorlooptijd, het zorgt voor hogere kwaliteitsnormen en biedt toegang tot bijzondere talenten. Indien u besluit over te gaan tot een strategische samenwerking met PIEK wordt het mogelijk de trainingsbehoeften aan te passen aan de specifieke wensen van uw organisatie. Dan bent u niet afhankelijk van de prestaties en het vermogen van uw eigen personeel.

De gemakken van uitbesteden
Uitbesteden, oftewel het Engelse outsourcing, levert u veel gemakken op. Denk aan de besparingen in kosten en tijd. U kunt zich bezighouden met uw kernactiviteiten, en u hoeft geen onnodige energie meer te steken in nevenactiviteiten. Er zijn echter nog veel meer goede redenen waarom een bedrijf kan overstappen op uitbesteding. Onderstand voor u de voordelen op een rij.

– Het terugbrengen van de overheadkosten voor nieuwe ontwikkelingen; vrijmaken van geldmiddelen
– Het vermijden van kapitaalinvesteringen
– Geen nevenactiviteiten, focus op kernactiviteiten
– Kwaliteitsverhoging
– Grotere flexibiliteit
– Toegang tot grote verscheidenheid aan technieken en kwaliteiten
– Focus op strategische processen en relatiebeheer
– Verbeteren van bedrijfsfocus
– Nevenactiviteiten worden uitgevoerd op contractbasis of afroepbasis, afhankelijk van gebruiksfrequentie
– Het gebruik maken van internationaal vergaarde technische know-how van PIEK
– Uitbreiding van uw internationaal netwerk

Zoals u ziet levert uw keuze voor PIEK zowel op korte als op lange termijn veel voordelen op.
Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor een opleidingsprogramma op maat voor uw organisatie. Neem hiervoor contact op met Wendy Wings van de afdeling customer care. Zij is te bereiken via telefoonnummer + 31 45 570 33 33 of per email via support@piektraining.com.