De wereld is een glazen huis en dit geldt zeker voor opleiders binnen de technische verbindingsindustrie. Bedrijven huren vaker onbewust IPC trainers in die werkzaam zijn bij de concurrent. Hierdoor krijgt de concurrent direct een inkijk in de processen, procedures en producten van uw bedrijf. Dit komt de concurrentiepositie niet ten goede.

Gelukkig zijn er enkele opleiders binnen de technische verbindingsindustrie die onafhankelijk zijn en over zeer gedreven en enthousiaste trainers beschikken. PIEK is hier een van. Trainen is de core business van PIEK. Tijdens de trainingen van PIEK worden uw medewerkers niet lastig gevallen met productpresentaties van leveranciers of andere sprekers. Klanten komen naar PIEK niet alleen vanwege de hoogwaardige kennis en de mondiale ervaring van de trainers die bij PIEK werkzaam zijn. Maar ook omdat PIEK het enige opleidingsinstituut voor de technische verbindingsindustrie binnen Europa is, dat gecertificeerd is om alle IPC trainingen te geven.

Hierdoor kunt u bij een loket terecht voor al uw opleidingsvraagstukken. Voor PIEK is de onafhankelijkheid een belangrijk issue. Wij moeten onze klanten recht in de ogen kunnen blijven kijken en aan hun medewerkers de beste trainingen kunnen aanbieden. Dit kunnen we alleen maar als we niet afhankelijk zijn van derden. Daarom investeren we veel in onze trainers. Hierdoor zijn ze steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ook in uw branche.

Wilt u het beste voor uw medewerkers en een IPC certificering of hercertificering door een onafhankelijk trainingsinstituut, kies dan voor PIEK, dan bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.