Als gevolg van de vereiste voor veel werknemers over de hele wereld om ter plaatse thuis te werken, hebben we verschillende vragen gekregen waarin men vroeg hoe werknemers van een bedrijf hun IPC-certificeringen kunnen ontvangen.

PIEK en IPC hebben hard gewerkt om onze klanten een oplossing te bieden. Als trainingscentrum kunnen we virtuele trainingen aanbieden voor alle IPC-certificeringen (CIS, CSE en CIT), behalve de hands-on modules van de IPC J-STD-001 en de IPC-7711/21.

We werken nauw samen met IPC om “online examens onder toezicht” te bieden, zodat uw werknemers het certificeringsexamen niet in een klaslokaal hoeven af ​​te leggen. Om het examen af ​​te leggen, hebben uw werknemers een breedband internetverbinding, een webcam en een microfoon nodig, evenals administratieve rechten om de proctoring-app te installeren op de computer die ze zullen gebruiken om het examen af ​​te leggen. Een uitgebreide gebruikershandleiding (momenteel in het Engels, Mandarijn, Frans, Duits en Spaans) bevat instructies voor het instellen en afleggen van het op afstand gecontroleerde examen. Al het andere is hetzelfde. Rond uw training af, plan het examen met uw instructeur en leg uw certificeringsexamen af.

We kijken ernaar uit om uw certificering behoeften te ondersteunen. Neem contact op met PIEK om uw virtuele training of uw proctored online examen in te plannen.

Vriendelijke groeten,

Michael Milostan
IPC Director of Marketing