IPC Inspecteur van Printplaten, Printplaat-Assemblages en Kabel- en Kabelboom Assemblages Training en Certificering

Zoals de naam al zegt gaat het bij deze training om de inspectie van printplaten, printplaat-assemblages en kabelboom-assemblages. IPC heeft hieromtrent drie standaards uitgegeven, de IPC-A-600 met acceptatie eisen voor printplaten, IPC-A-610 bevat de acceptatie eisen voor assemblages en die voor kabelbomen vind men in IPC-A-620. Voor alle drie normen bestaan er ook certificeringstrainingen.

De IPC Inspecteur van Printplaten, Assemblages en Kabel- en Kabelboom Assemblages Training behandelt echter de belangrijkste eisen uit bovenstaande normen samengevat in een enkele compacte opleiding. Daarmee spaart men tijd omdat men niet 3 trainingen moet volgen, en toch alle informatie verkrijgt die men nodig heeft.

De IPC Inspecteur van Printplaten, Printplaat-Assemblages en Kabel- en Kabelboom Assemblages Training is geschikt voor de volgende doelgroep:

Deze IPC Inspecteur van Printplaten, Printplaat-Assemblages en Kabel- en Kabelboom Assemblages training is optimaal geschikt voor allen die een breed scala aan producten inspecteren moeten. Bijvoorbeeld als u in uw onderneming geleverde printplaten, printplaatassemblages of kabelboomassemblages moet inspecteren. Maar het is zeker ook een goede opleiding voor iedereen die op de een of andere manier printplaten, printplaat- of kabelboom-assemblages moet inspecteren.

Toepassing van de IPC Inspecteur van Printplaten, Printplaat-Assemblages en Kabel- en Kabelboom Assemblages Training.

De toepassing van deze training ligt daar waar men weliswaar de acceptatie eisen voor printplaten, printplaat- of kabelboomassemblages nodig heeft, maar niet per se een IPC certificaat voor deze normen. De informatie die men krijgt is dezelfde, maar dan in een compacte vorm met alleen het belangrijkste. Aldus verliest men geen tijd met zaken die men niet nodig heeft en is toch volledig geïnformeerd. Ons team heeft, gebaseerd op de ervaring van onze trainers die thema’s samengevat die gebruikelijk gevraagd worden.

De meerwaarde van de IPC Inspecteur van Printplaten, Printplaat-Assemblages en Kabel- en Kabelboom Assemblages Training en Certificering.

Veel informatie over acceptatie eisen van IPC in een korte tijd. Dat is wat de IPC Inspecteur van Printplaten, Assemblages en Kabel- en Kabelboom Assemblages Training biedt. Men verliest geen tijd aan onbelangrijke zaken en haalt het meeste uit de tijd. En verkrijgt toch alle informatie die men nodig heeft om de inspecties te kunnen uitvoeren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een compleet trainingsprogramma, meer informatie of andere training gerelateerde vragen. Telefonisch op +31-(0)45-5703333, per email support@piektraining.com of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.